Årets konferanse blir annerledes. De to første ukene i november kommer vi til Stavanger, Tromsø, Trondheim og Oslo.

Pasientsikkerhetskonferansen 2020 i ny drakt

Pasientsikkerhetskonferansen 2020 blir arrangert i fire byer i løpet av de første ukene i november.

Avdelingsdirektør Johnny Advocaat-Vedvik:

2020 har blitt et annerledes år. Det har vært utfordrende for de fleste av oss. Det gjør inntrykk å høre historier fra ledere og ansatte i sykehus og kommuner. Både historiene om den behandlingen og omsorgen som gis, men også endringsevnen som er vist i denne perioden.

I november skulle vi - nesten 2000 ledere, leger, sykepleiere og andre ansatte som arbeider for en bedre helse- og omsorgstjeneste - møtes på Pasientsikkerhetskonferansen 2020. Slik blir det ikke i år.

Verden har endret seg, og vi må tilpasse oss den.

Pasientsikkerhetskonferansen er likevel viktigere enn noen gang, og nettopp derfor er vi blitt oppfordret til å tenke nytt.  

I år kommer konferansen til deg: Enten til en by nærmere der du bor eller på din skjerm på arbeidsplassen eller på hjemmekontoret.

De to første ukene i november kommer vi til Stavanger, Tromsø, Trondheim og Oslo.

Det nye formatet på konferansen åpner opp for at enda flere kan delta og engasjere seg, og den arrangeres i henhold til gjeldende smittevernregler.

Vi får besøk av både internasjonale, nasjonale og lokale eksperter som skal snakke om åpenhet, kontinuerlig forbedring og læring, kommunikasjon og teamarbeid, ledelse og psykologisk trygghet.

Hold av datoene allerede nå:

  • Stavanger 3. november
  • Trondheim 5. november
  • Tromsø 9. november
  • Oslo 12. november

Påmelding og programslipp i august.

Følg med!