Vinnerne av konkurransen er kåret.

Vinnere av konkurranse i Forbedringsspillet

Vi har kåret tre vinnere i vår konkurranse i Forbedringsspillet. Kristiansand kommune gjorde storeslem med de tre beste plasseringene.

Vinnerne er:

  • Ingeborg Landén
  • Ida Ruud
  • Tonje Alvestad  Langenes

De får gratis billetter til Pasientsikkerhetskonferansen 2020, som går av stabelen 12.-13. november. Vi gratulerer! Vi takker samtidig for innsatsen til alle som deltok og oppfordrer alle til å spille Forbedringsspillet.

Om Forbedringsspillet

– Mange i helse- og omsorgstjenesten jobber for å endre og forbedre tjenesten. Det finnes mange måter å jobbe på, men for å sikre kontinuerlig forbedring i en tjeneste i stadig utvikling, trenger vi å kunne noe om forbedringsarbeid. Derfor har vi laget Forbedringsspillet, som er en god måte å både lære og øve seg på, sier Johnny Advocaat-Vedvik, avdelingsdirektør i avdeling kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet i Helsedirektoratet.

Forbedringsspillet gir deg trening i praktisk forbedringsarbeid. Det kan spilles når som helst, hvor som helst. Spillet er utviklet av Helsedirektoratet i samarbeid med Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Agder Vest.

­– I dette spillet lærer du gjennom å prøve og feile, og spille flere ganger. Du blir kastet rett ut i det, så fortvil ikke om du får mange feil ved første gjennomkjøring. Prøv igjen! Du kan konkurrere mot deg selv eller mot andre, og du ser raskt om du forbedrer deg og hva du trenger å trene mer på, sier Ida Waal Rømuld, seniorrådgiver i avdeling kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet i Helsedirektoratet.

Les mer om Forbedringsspillet her og gå inn på https://forbedringspillet.attensi.com/ eller "Attensi Skills" på App Store eller tilsvarende for å spille.